• 2. september 2013

Peugeot 107Er du på udkig efter en ny lille bil, men mangler penge til udbetalingen, som ofte udgør 20% af bilens samlede værdi?

Det er ikke noget problem. Peugeot holder i september måned “Franske Markedsdage”, og har derfor skruet priserne på deres biler helt i bund. Du kan købe en helt ny bil uden udbetaling. Nok med de skarpe kampagnepriser på bilerne, har Peugeot sammensat pakker på ekstra udstyr, som du får med uden beregning.

Det bedste tilbud er at finde på Peugeot 107 Champion Air 1.0 68 HK-modellen. En lille billig bil med massere af køreglæde og et lavt brændstofforbrug, hvor der køres på 23,3 km/l. Her medfølger aircondition, 5 døre, metallak, tågelygter, CD/radio med AUX-indgang, 2 stk. ISOfix-beslag på bagsæde og fjernbetjent centrallås – helt uden merpris!

Bilens samlede pris er kr. 79.990 og udbetalingen er på kr. 0, med en månedlig ydelse fra kr. 1369, der løber over 84 måneder.

Alt i alt et rigtig godt tilbud på en lille bil, der næsten kandiderer til det bedste tilbud på billige små biler i øjeblikket.

Læs mere om Peugeot 107 her